CiU de Berga proposa incentivar el comerç amb caps de setmana «2x1»

Convergència considera que l'Hospital Sant Bernabé necessita una "gestió econòmica rigorosa"

Redacció
21 de maig del 2015
Actualitzat a la 13:41h
Convergència i Unió (CiU) de Berga considera important “dinamitzar” el comerç de la ciutat per tal de revitalitzar l'economia local. En aquest sentit, a la trobada que es va realitzar aquest dimecres amb professionals d'aquest sector, van proposar la idea de realitzar caps de setmana '2x1' durant les èpoques de temporada baixa. D'aquesta manera, s'aconseguiria que cada mes hi hagués algun esdeveniment destacat, un fet que motivaria el turisme i les vendes. 

No obstant això, Convergència també té clar que una de les grans mancances comercials a la ciutat, sobretot al barri vell, és la falta d'aparcament. Per això, s'ha compromès a habilitat places d'estacionament a la zona del mercat municipal i, de la mateixa manera, aconseguir més sinergies entre el bus urbà i el comerç. 

D'altra banda, durant la trobada de salut, CiU va tornar a mostrar el seu “compromís” amb l'Hospital Sant Bernabé i el Centre d'Assistència Primària. Pel que fa al primer, i segons han informat en un comunicat, aposten per una “gestió econòmica rigorosa” que garanteixi la seva sostenibilitat del centre, però que es combini amb “l'ambició d'anar a més”. 

Des del partit, a més, es va plantejar la necessitat de traçar estratègies conjuntes entre l'atenció primària, l'hospital i els serveis socials, per tal d'innovar i esdevenir referents en atenció a la gent gran.
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 al Berguedà, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Berga, 2007 i 2011

 
Arxivat a