​Berga enceta el cicle de visites guiades per posar en valor el patrimoni

A partir de dissabte, hi haurà visites al Barri Vell, al santuari de Queralt o a la Torre de la Petita

Redacció
12 d'agost del 2021
El santuari de Queralt a Berga
El santuari de Queralt a Berga | Albert Vázquez
Un any més, Berga organitza un nou cicle d'activitats culturals per promoure el passat històric i el patrimoni del municipi. La iniciativa, impulsada per l’Oficina de Turisme i el Museu Comarcal de Berga, porta per títol "Berga viu l'estiu". S'enceta aquest dissabte, 14 d'agost, i es perllongarà fins al 18 de setembre. 

Inclourà set visites guiades, on es podrà descobrir espais del centre de la localitat vinculats a La Patum; una ruta pel Barri Vell on s'explicaran curiositats de la primera meitat del segle XIX; una al santuari de Queralt sobre el món dels Càtars; una altra dels rellotges i campanars de Berga; la història de la comunitat dels franciscans i la Torre de la Petita

Les places per participar en les visites guiades són limitades i caldrà inscriure’s prèviament per telèfon o enviant un correu electrònic (Consulta tota la informació en aquest enllaç). Les activitats programades són gratuïtes, a excepció de l’exposició i la visita guiada de temàtica patumaire. 

A banda, en el marc del cicle, es podran visitar les exposicions La Patum al Convent de Sant Francesc i Un amor suprem, xarxes en la creació dissident.
Arxivat a