Quatre espectacles i un taller teatral al Forn de Berga d'aquest setembre

La quarta edició de la mostra d'estiu d'arts escèniques se celebrarà els dies 2 i 3

Redacció
16 d'agost del 2021
Parc del Lledó.
Parc del Lledó. | Aj. de Berga
Berga celebrarà la quarta edició d'El Forn al setembre. La mostra d'estiu dedicada a les arts escèniques al carrer comptarà amb quatre espectacles de diferents disciplines i un taller de formació teatral.

El Forn és una iniciativa impulsada per Tràfec Teatre i La Farsa amb la col·laboració de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga. Es va recuperar el 2018 amb la voluntat de promoure la cultura teatral berguedana.

El festival d'enguany es mantindrà al Parc del Lledó, i s'incorporarà l'entorn exterior de l'església de Sant Francesc que serà l'escenari de dos espectacles programats.

Per l'edició d'enguany, l'agrupació teatral La Farsa oferirà dos espectacles de teatre breus. Minimalari, una proposta familiar de contes d'animals, i Mans enlaire, una peça vinculada al gènere de la farsa, totes dues dirigides per Angelina Vilella. Les dues obres es faran el dijous 2 de setembre a les sis de la tarda, davant de l'església de Sant Francesc. L'entrada valdrà 5 euros i l'espectacle durarà poc més d'una hora i mitja.

D'altra banda, Circ Vermut presentarà Absurd, de Miner Montell. Es tracta d'un circ dirigit a tots els públics que tindrà una cursa de bicicletes al final. Serà al Parc del Lledó el mateix dia 2 a les vuit del vespre. L'entrada també valdrà 5 euros i l'espectacle durarà aproximadament 55 minuts.

Per últim, el divendres 3, Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga presenten l'assistenta, un monòleg crític amb el present que està construint la societat. Serà a les nou del vespre, al Parc del Lledó, i l'entrada valdrà 5 euros.

A més de tots els espectacles, el festival tindrà una proposta formativa. Es tracta d'un taller de moviment teatral, a càrrec de Lydia Canals, directora de Tràfec Teatre. És per a persones majors de 16 anys i consistirà en treballar el moviment i la tècnica teatral. Aquest taller tindrà lloc a l'amfiteatre del Parc del Lledó el divendres 3, de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit del vespre. Les places són limitades i té un cost de 10 euros. Per inscriure's, es pot fer a través del correu electrònic [email protected] o trucant al telèfon 625 969 377.
Arxivat a