Els ingressats per Covid s'enfilen a nou al Berguedà

L'índex de risc de rebrot és de 382,26 punts i la taxa de reproducció de l'epidèmia se situa a 0,86 punts

Redacció
10 d'agost del 2021
Actualitzat a les 8:32h
L'Hospital Sant Bernabé de Berga
L'Hospital Sant Bernabé de Berga | HSB
En l'última setmana, Berga ha registrat 32 casos positius de Covid-19 diagnosticats amb PCR, i també s'han comptabilitzat 78 casos en els darrers 14 dies. Així ho recull l'Ajuntament de Berga.

Actualment, segons Salut, hi ha nou persones del Berguedà ingressades per Covid a l'Hospital de Sant Bernabé de Berga. Això suposa un lleuger increment, ja que la setmana passada n'hi havia sis.

Actualment, l'índex de rebrot és de 382,26 punts, un nivell considerat molt alt, mentre que la taxa de reproducció de l'epidèmia se situa en els 0,86 punts. Aquest índex s'obté de la mitjana de persones que s'infecten a partir d'un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d'1, l'epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d'1, l'extensió del virus baixa. Ambdós valors epidemiològics han baixat respecte a la setmana passada.

Pel que fa a la residència Sant Bernabé, no s'han detectat positius entre els residents ni entre el personal laboral.

Dotze multes per no complir les restriccions
Del 2 al 8 d'agost, la Policia Local ha efectuat 38 serveis ordinaris, la majoria dels quals han estat planificats, i ha interposat diferents sancions per no fer ús de la mascareta o fer-ne un ús inadequat (4), per incomplir la distància de seguretat en llocs públics o privats, oberts o tancats (4) i per consumir de manera compartida begudes alcohòliques a la via pública o en espais oberts al públic que no disposin de la corresponent llicència d'activitat (4).

 
Arxivat a