RECICLATGE

Gironella instal·la una illeta de reciclatge a l’àrea d’acollida d’autocaravanes

La illeta és d’ús exclusiu per als usuaris que pernoctin al municipi

per Redacció, Gironella, Catalunya | 6 d'agost de 2021 a les 17:04 |
Illeta de reciclatge situada a l'àrea d'acollida d'autocaravanes | Ajuntament de Gironella
L’Ajuntament de Gironella ha instal·lat una illeta de reciclatge a la nova àrea d’acollida d’autocaravanes de 16m2 amb  contenidors de les diverses fraccions, excepte vidre, per facilitar el reciclatge dels visitants. La informació està en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès.

Lluís Vall, regidor de Turisme, explica que amb aquesta actuació, i el servei de wifi també instal·lat recentment, l’àrea d’autocaravanes ja compta amb tots els serveis perquè es converteixi en un referent a la zona. “Des de la seva inauguració Gironella ha rebut desenes d’autocaravanes cada cap de setmana, i les valoracions són molt positives, esperem que amb aquestes noves millores, cada vegada siguin més els turistes que visiten el nostre municipi”, afegeix Vall.


La instal·lació d’aquesta illeta podria servir com a prova pilot per poder-se aplicar a altres municipis de la comarca, i facilitarà el reciclatge de les persones que pernoctin al municipi. “Els gironellencs i gironellenques porten més de dos anys reciclant amb el model del porta a porta, i volem aconseguir que els turistes també puguin separar bé els residus per seguir millorant les taxes de reciclatge”, explica Josep Camps, regidor de Sostenibilitat.

 

Participació