OCI

Gironella obrirà a partir d’aquest cap de setmana el Room Escape «El secret de la torre» els dissabtes i diumenges

Les reserves s’han de fer abans de les 8 del vespre del dia anterior

per Roger Simon, Gironella, Catalunya | 6 d'agost de 2021 a les 13:35 |
Fàbrica de Viladomiu Nou, a Gironella | Visit Gironella
A partir d’aquest cap de setmana, Gironella obrirà el room escape els dissabtes i diumenges a la tarda amb tres sessions al dia (16:30 h, 18 h, 19:30h). Està ubicat a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou i se centra en Gironella, posant èmfasi en la història i cultura del municipi. L’Antònia i el Tomàs, antics amos i senyors de la colònia, donaran la benvinguda a la torre abans d’endinsar-se a descobrir el secret que s’hi amaga.

El room escape està pensat per fer en família, en grups de 3 a 5 persones. Les reserves s’han de fer abans de les vuit del vespre del dia anterior, i el preu és de 40 euros per grup. Les entrades es poden aconseguir mitjançant el següent enllaç: Room Escape: El secret de la torre.


Sinopsi


Ens situem al segle XIX al bell mig del Berguedà, a la colònia tèxtil de Viladomiu Nou, centre neuràlgic de la producció tèxtil de la conca del Llobregat. A la fàbrica fa dies que corre el rumor que l’Antònia i el Tomàs, amos de la colònia, amaguen un gran secret a casa seva, a la Torre de l’Amo.


Entre les colònies veïnes ja parlen del desastre econòmic i de la producció si el secret surt a la llum. Aquest secret no pot seguir viu dins la torre, necessiten que es descobreixi i que el portin lluny del Tomàs i l’Antònia. Els habitants de la colònia necessiten descobrir el secret de la torre.

 

Participació