Vilada impulsa un nou cicle musical que s’estrenarà aquest agost als Pins del Metge

La proposta comptarà amb Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves, Cesk Freixes, Pau Alabajos i Anna d’Ivori

03 d'agost del 2021
Actualitzat a les 11:15h
Nits als Pins del Metge de Vilada
Nits als Pins del Metge de Vilada | Ajuntament de Vilada
Per seguir potenciant la cultura i la música, l’Ajuntament de Vilada ha programat un nou cicle musical que s’estrenarà aquest mes d’agost al municipi berguedà. Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves seran els encarregats d’obrir el festival amb les seves cançons a la carta que serviran per donar la benvinguda a aquesta nova iniciativa que omplirà de música les nits del divendres d’agost a Vilada.

El concert serà el 6 d’agost, a les 10 de la nit. El cantant i músic dels Pets serà un dels atractius per engegar un mes musical a Vilada amb un recorregut generacional per alguns dels temes més populars de la banda tarragonina.

El divendres, 13 d’agost, serà el torn del cantautor del Penedès, Cesk Freixas, que presentarà el seu últim disc denominat “Memòria”, i portarà la seva música compromesa i valenta fins als Pins del Metge. Aquest concert quedarà inclòs dins el programa de Festa Major d’agost.

El següent que passarà pels escenaris de Vilada serà Pau Alabajos el divendres, 20 d’agost. Aquest aproparà la música d’autor del país valencià i rejuntarà les peces trencades del seu “Kintsugi” particular amb el qual obre el seu últim treball “Les hores mortes”.

Per tancar aquesta primera edició, el grup emergent Anna d’Ivori posarà el punt final el divendres, 27 d’agost, a les actuacions en directe. El conjunt tarragoní presentarà el seu segon àlbum “Ales de paper” en què el grup encapçalat per Anna Abad fa un pas endavant en la seva projecció fins al panorama musical del país.

Tots els concerts tindran lloc a les 10 de la nit amb un aforament limitat a 200 persones amb control d’entrada previ i seguint totes les mesures sanitàries vigents. El públic haurà d’estar assegut i utilitzar la mascareta durant l’actuació.

Les entrades es poden aconseguir físicament al Queviures Maribel de Vilada o per internet mitjançant l’enllaç següent: Entradium. El preu de les entrades serà de 3 euros per concert, amb la possibilitat de comprar un abonament pels quatre concerts a 10 euros. Per l’abonament s’haurà de comprar al Queviures Maribel.

Els concerts compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat, així com el patrocini de l’Hotel Berga Park.