Pugen a sis els ingressats per Covid-19 a l’Hospital Sant Bernabé de Berga

L’índex de risc de rebrot és de 572,70 punts i la taxa de reproducció de l’epidèmia se situa a 1,29

02 d'agost del 2021
Actualitzat a la 13:44h
L'Hospital Sant Bernabé de Berga, amb vista a la ciutat de Berga de fons
L'Hospital Sant Bernabé de Berga, amb vista a la ciutat de Berga de fons | Pilar Màrquez Ambròs
La ciutat de Berga ha registrat 46 casos positius diagnosticats amb PCR durant l’última setmana, i també s’han comptabilitzat 79 casos en els darrers 14 dies.

Actualment, l’índex de rebrot és de 572,70 punts. Es tracta d’un nivell considerat molt alt, mentre que la taxa de reproducció de l’epidèmia s’ha situat en els 1,29 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

Pel que fa a les tres residències de la ciutat: la residència Sant Bernabé, la residència municipal i la residència Nostra Senyora de Queralt, no s’han detectat casos amb diagnòstic positiu entre les persones residents ni entre el personal laboral.

Quan a l’Hospital de Sant Bernabé, en les últimes setmanes s’ha registrat un augment del nombre de casos diagnosticats al conjunt del Berguedà. En aquest sentit, segons les dades oficials del Departament de Salut en data d’1 d’agost, hi ha 6 persones que han estat ingressades per Covid-19.

 
Arxivat a