Pol Raich i Foix Montaner s’adjudiquen la 29a edició de la Cursa popular de Bagà

La prova va comptar amb més d’una vuitantena de corredors entre totes les categories

02 d'agost del 2021
Actualitzat a les 15:46h
Adrià Colomer i Pol Raich durant la cursa
Adrià Colomer i Pol Raich durant la cursa | Montse
Aquest diumenge, 1 d’agost, Bagà va celebrar la 29a edició de la tradicional Cursa popular. Un total de 87 corredors van sortir de la plaça del Raval del municipi per enfrontar-se amb els exigents camins i corriols de la cursa.

Pol Raich, del JAB Berga, i Foix Montaner, de l’Esportiu Penedès, van ser els més ràpids en passar per la línia d’arribada. Raich, amb un temps de 27 minuts i 38 segons va completar els 8 quilòmetres i 100 metres que exigia la cursa. Per la seva banda, Montaner va guanyar en l’apartat femení amb una marca de 34 minuts i 42 segons.

El podi masculí el van completar Adrià Colomer, del Topo Athletic, i Jordi Vilà, del Clan Vilà Runners. Colomer va posar les coses difícils fins al final al guanyador, i la diferència va ser de tan sols 7 segons. Vilà, més lluny, va arribar a línia de meta a 3 minuts i 20 segons del vencedor.

En la categoria femenina, la victòria de Montaner no va ser tan ajustada. La diferència entre la vencedora i Eva Palma (U.A. Barberà), la segona classificada, va ser de 56 segons. Per darrere seu va completar el podi Núria Cascante (JAB Berga), a 16 segons de Palma.

Les classificacions finals de la cursa es poden consultar al següent enllaç: Atletisme Bagà