Puig-reig seguirà donant suport als joves dels programes socials de la Fundació Impulsa

Ha fet una aportació de 2.400 euros per subvencionar una part del cost de les beques que rebran els joves del municipi

Redacció
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:59h
Fes-te mentora, acompanya un jove
Fes-te mentora, acompanya un jove | Fundació Impulsa
L’Ajuntament de Puig-reig i la Fundació Impulsa han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de poder continuar donant suport als joves del municipi a través dels programes socials que ofereix la Fundació.

El consistori ha fet una aportació econòmica de 2.400 euros a la Fundació Impulsa per subvencionar una part del cost de les beques que rebran els joves del municipi. En concret el proper curs 2021-2022 a la comarca del Berguedà, 26 joves seran beneficiaris dels programes Impulsa. Tres d’aquests joves són de Puig-reig

La Fundació Impulsa promou la igualtat d’oportunitats dels joves acompanyant-los en la seva formació i creixement personal. Joves amb compromís i motivació per seguir estudiant, però que passen per una situació socioeconòmica vulnerable reben acompanyament per cursar estudis de Formació Professional i generar una xarxa de relacions que els acompanyin en el seu creixement humà i professional al llarg de la vida.

L’entitat es va crear el 2015 de la mà d’un grup d’empresaris implicats en el foment d’una societat més justa i cohesionada. Els membres del patronat creuen fermament en la igualtat d’oportunitats i en la motivació, compromís i esforç dels joves per aportar el seu potencial a la societat.

Des del 2015 la xarxa de persones i organitzacions impulsores de Fundació Impulsa ha anat creixent, la qual cosa els ha permès ampliar cada curs els joves becats i els territoris d’activitat. El proper curs 2021-2022 que començarà el setembre es preveu que la Fundació Impulsa bequi i acompanyi a més de 250 joves en els 8 territoris d’acció (Osona, La Garrotxa, El Berguedà, El Moianès, El Bages, El Baix Empordà, Sabadell i Terrassa).

Els joves admesos al programa Impulsa reben una beca econòmica per als estudis de FP, un ordinador, formació en competències transversals i l’acompanyament d’una persona mentora de referència, així com es comprometen a fer voluntariat amb una entitat social del territori. A més, si és necessari, durant el programa es dona suport en la cobertura de necessitats bàsiques i quan es finalitzen els estudis s’acompanya en la inserció al món laboral.
 
Arxivat a