1 de 10
LITERATURA

Gironella convoca el primer premi de poesia «Vila de Gironella»

Les obres es poden presentar fins el 17 de setembre

Gironella convoca el primer premi de poesia | Ajuntament de Gironella
per Redacció, Gironella, Catalunya | 29 de juliol de 2021 a les 18:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Gironella ha aprovat les bases del primer premi de poesia “Vila de Gironella”, que se celebrarà el proper 15 d’octubre en marc del Festival de Poesia “Vila de Gironella”, coorganitzat per l’Associació Cultural CalamArts en tinta i l’Ajuntament.

Es convoquen tres categories de premis, la categoria A, per a infants nascuts entre l’any 2008 i 2011; categoria B, per a joves nascuts entre l’any 2004 i 2007; i categoria C, per a persones adultes nascudes l’any 2003 o abans. L’extensió dels treballs presentats ha de ser de mínim 12 versos en les categories A i B, i mínim 300 a la categoria C.


"No podríem entendre un festival de poesia sense un premi que el prestigi, és per això que m’omple de satisfacció poder anunciar que després dels èxits acumulats de les darreres edicions del festival, ara aquest creixi i ens consolidi amb l'arribada d'aquest premi.", explica Lluís Vall, regidor de Cultura.

Cada autor només pot presentar una obra candidata al premi enviant un correu electrònic a l’adreça festivalpelt@gmail.com. Les obres han d’estar escrites a lletra 12, Arial i doble espai. A la primera pàgina hi ha de constar el títol i el pseudònim de l’autor, mai el nom. El termini per presentar les obres s’acaba el 17 de setembre.


Les bases es poden consultar en aquest enllaç.
 
Participació