ESPAI VERD

L’Ajuntament de Puig-reig comença les obres del nou espai verd del municipi

Té la voluntat d’oferir als veïns un indret d’esbarjo, descans i passeig en un entorn natural

per Roger Simon, Puig-reig, Catalunya | 27 de juliol de 2021 a les 11:03 |
Comencen les obres del nou espai verd del municipi | Ajuntament de Puig-reig
L’Ajuntament de Puig-reig ha iniciat aquesta setmana les obres del parc central de Puig-reig, el nou espai verd del municipi, just a tocar de la plaça Nova. Enguany s’iniciarà la primera fase del projecte, amb un cost de 104.000 euros.

És un dels projectes destacats de l’equip de govern d’aquest mandat i té l’objectiu de dotar d’un espai verd urbà a l’interior del poble, amb la voluntat d’oferir als puigregencs i puigregenques un indret d’esbarjo, descans i passeig en un entorn natural.


Primerament, s’ha realitzat una trobada informativa amb els veïns amb la voluntat d’obrir el projecte a la població i conèixer-ne la seva opinió, així com rebre propostes o possibles canvis. Ara s’han iniciat les primeres actuacions consistents en la retirada de la vorera que queda a la banda del passeig de la Via, després que fa uns mesos ja es retiressin els arbres morts d’aquesta zona, i alguns potencialment perillosos.

El regidor d’Obres i Serveis, Jesús Subirats, es mostra satisfet que el projecte comenci a veure la llum i ha destacat la gran implicació de la brigada municipal, que s’ha fet seu el parc central i ja hi estan treballant.


Aquesta setmana ja s’ha avisat als veïns que, durant l’estiu romandrà tancada la vorera a tocar de la zona on es construirà el nou espai verd. Aquest tancament suposarà que per accedir a la zona del CAP, s'hagi de fer per l'altra banda del carrer. Els vehicles hi podran continuar accedint sense problemes.

El nom s’escollirà a través d’un procés participatiu entre la població de Puig-reig amb l’objectiu que se’l puguin sentir seu també amb la nomenclatura del nou espai.
 

 

Participació