Els Mossos detenen un home a Berga per nou robatoris amb força a l’interior de vehicles

Té 36 anys i trencava un dels vidres per sostreure els objectes que hi havia a dins

Redacció
26 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:41h
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Josep M Montaner
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga van detenir el dia 20 de juliol un home, de 36 anys i veí de Berga, com a presumpte autor de nou delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

La detenció és el resultat d'una investigació iniciada a principis de juliol, després de tenir constància que s'estaven produint diversos robatoris a interior de vehicle a la ciutat de Berga. Durant les diverses indagacions els investigadors van determinar que tots els robatoris eren perpetrats per una mateixa persona, la qual trencava un dels vidres del vehicle i regirava tot l'interior per sostreure objectes del seu interès. 

Es relaciona el detingut amb la presumpta autoria de nou robatoris, comesos entre els dies 2 i 16 de juliol, a la zona de l'església de Sant Francesc, a l'avinguda del Canal Industrial, i als voltants de Santa Eulàlia.

La investigació va concloure el 20 de juliol amb la identificació i detenció a Berga del presumpte lladre. L'endemà es va realitzar una entrada i perquisició al seu domicili on es van localitzar alguns dels objectes sostrets en els robatoris que posteriorment van ser reconeguts per les víctimes. El detingut va passar el dia 21 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga. 
 
Arxivat a