1 de 10
TURISME

Borredà edita un llibre per donar a conèixer la història del municipi amb 62 motius

Es repartirà de forma gratuïta a totes les cases del poble, comerços i visitants

Municipi de Borredà | Ajuntament de Borredà
per Roger Simon, Borredà, Catalunya | 24 de juliol de 2021 a les 10:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Borredà, a iniciativa de la Regidoria de Cultura, ha editat i publicat un llibre amb tots els racons amagats del municipi. Denominat “Racons de Borredà”, és una guia amb 62 motius curiosos, que pretén mostrar la història del nucli urbà i l’entorn més proper.

El llibre és un recull d’imatges, acompanyades d’una breu descripció, sobre els atractius turístics que disposen, com: l’església romànica de Rotgers, la Font del carrer de la Font, les alzines centenàries, o la col·lecció d’antics estris del camp, fins a arribar als 62 motius. També s’hi troba un recull de 16 imatges, aportades per persones del poble i de fora, que permeten passejar i trobar el camí dels indrets amagats del municipi.


Una mostra del gran nombre de motius de visita a un poble amb més de mil dos-cents anys d’història, que ha sabut preservar el llegat històric, i alhora afegir-hi altres aportacions més recents.

En la primera edició s’han imprès 1.500 exemplars, que es repartiran gratuïtament a totes les cases del poble, i s’oferiran en tots els equipaments turístics, restaurants i comerços del poble, i visitants. L’objectiu és ser una carta de benvinguda que facilitarà els recorreguts per tots els carrers i places del nucli urbà, i sortir una mica més enllà per conèixer millor la història d’un poble mil·lenari.

 

 

Participació