AJUTS

Puig-reig obre la convocatòria de subvencions per a activitats de les associacions i entitats

L’import màxim no serà superior al 50% del pressupost de l’activitat presentada a la convocatòria

per Redacció, Puig-reig, Catalunya | 23 de juliol de 2021 a les 10:09 |
Puig-reig obre la convocatòria de subvencions per a activitats de les associacions i entitats | Ajuntament de Puig-reig
L’Ajuntament de Puig-reig obre la convocatòria de subvencions per a activitats que realitzen les associacions i entitats sense ànims de lucre a Puig-reig durant aquest 2021. 

Tal com recullen les bases aprovades pel plenari el 2017, poden ser beneficiaris de les subvencions les persones jurídiques, entitats i associacions, legalment constituïdes i inscrites en el registre corresponent, i sempre que no estiguin afectades per cap de les prohibicions de contractar contingudes a l’article 13 de la Llei 28/2003, de 17 de novembre, Llei General de Subvencions.


L’import màxim de la subvenció no serà superior al 50% del pressupost de l’activitat presentada a la convocatòria i fins a esgotar la dotació pressupostària fixada màxima. 

Les sol·licituds i la documentació requerida en aquesta convocatòria s’hauran de presentar de forma virtual mitjançant la web de l’Ajuntament de Puig-reig, a la Seu electrònica “Instància general”. El termini de presentació finalitzaria el 30 de setembre de 2021. Consulta les bases i els requisits al següent enllaç: Seu electrònica.

 

 

Participació