El Teatre Patronat de Berga acull la projecció i un col·loqui del curtmetratge «Herència»

Serà aquest dissabte, 24 de juliol, i comptarà amb la presència d’Eudald Corominas, director del film

21 de juliol del 2021
Actualitzat a la 13:38h
Herència, un curtmetratge d'Eudald Corominas Vima
Herència, un curtmetratge d'Eudald Corominas Vima | Eudald Corominas Vima
La ciutat de Berga, de la mà del Teatre Patronat, acull aquest dissabte, 24 de juliol, la projecció del curtmetratge “Herència”, dirigit pel berguedà Eudald Corominas Vima. A les 18 hores es farà l’estrena amb un col·loqui posterior amb el periodista Aleix Camprubí i el director, i a les 20 hores es repetirà la projecció sense col·loqui. La venda d'entrades es farà tres quarts d'hora abans i tindrà un preu de 2 euros. 

El curtmetratge, d'uns 28 minuts de durada, compta amb la participació de Borja Espinosa, Pep Cruz, Albert Pérez i Laia Parent i està ambientat als anys de la postguerra. La història transcorre en un poble dels Pirineus catalans, on un enterrador, angoixat perquè la seva vida està submergida en la desgràcia, mata una persona per poder cobrar els diners de l'enterrament. Les atrocitats de la guerra i els actes del passat sortiran a la llum quan una nena descobreix l'assassinat i li comença a fer xantatge.

Properament es podrà veure, també, al Festival de Cine Solidario de Guadalajara i al Cerdanya Film Festival, dos festivals qualificadors dels Goya, on han nominat el curtmetratge.
 
Arxivat a