Neix la Crono Queralt, la cursa virtual de les entitats atlètiques de Berga

Per les seves característiques pot servir d'entrenament tant per a corredors i corredores d'atletisme com de trail

Redacció
20 de juliol del 2021
Actualitzat el 21 de juliol a les 9:11h
Neix la Crono Queralt, la cursa virtual de les entitats atlètiques de Berga
Neix la Crono Queralt, la cursa virtual de les entitats atlètiques de Berga | Joan Huesca
Les diverses entitats atlètiques de Berga s’han unit amb l’Ajuntament per impulsar una cursa en format virtual amb sortida a la ciutat de Berga i arribada al Santuari de Queralt. Es proposa realitzar els circuits per tal que la gent els pugui realitzar quan desitgi, sigui en format entrenament, lúdic o com a competició contrarellotge.

És un repte que per les seves característiques pot servir d'entrenament tant per a corredors i corredores d'atletisme com de trail. Es disposa de 6 diferents circuits:
 
  • Circuit A: Crono Ruta 5 km pujada. Una cronoescalada per asfalt fins al pàrquing de Queralt.
  • Circuit B: Crono Ruta 5 km baixada. Un descens des del pàrquing de Queralt fins a l’església de la Pietat.
  • Circuit C: Crono Ruta 10 km. Una combinació dels dos anteriors amb sortida i arribada a la plaça de la Pietat, fent la volta pel pàrquing de Queralt.
  • Circuit D: Crono Trail pujada. Una cronoescalada pel terreny de muntanya passant pel camí de l’obaga de Queralt.
  • Circuit E: Crono Trail baixada. Un descens des del pàrquing de Queralt fins a l’església de la Pietat pel camí de l’obaga de Queralt.
  • Circuit F: Crono Trail pujada i baixada. Una combinació dels dos anteriors amb sortida i arribada a la plaça de la Pietat, fent volta pel pàrquing de Queralt.

Els interessants a realitzar els circuits, només han de descarregar l'app Strava de forma gratuïta, i anar al lloc d’inici de la prova i començar amb el recorregut enregistrant-lo amb el mòbil i/o dispositiu amb GPS, per aleshores publicar les dades. A més, es faran sortejos i premis periòdics promoguts per les entitats. Els premis es poden consultar a Crono Queralt 2021.
 
Arxivat a