L'Escola d'Emprenedors torna a prendre forma amb èmfasi en la comunicació

L'ADBerguedà ja ha format amb aquest programa més de 130 persones en les darreres edicions

Redacció
19 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:58h

Escola d'Estiu per a Persones Emprenedores Foto: ADBerguedà


L'Escola d'Estiu per a Persones Emprenedores, en què ja s'han format més de 130 persones d'arreu de Catalunya en el conjunt de les darreres edicions, torna a prendre forma aquest any per acollir tots aquells emprenedors o persones amb idees de negoci que vulguin materialitzar el seu projecte. Segons l'Agència, aquest programa és una “eina bàsica” per a joves que vulguin accedir al mercat laboral, tot i que també per a persones de tortes les edats que vulguin fer front a la situació econòmica i de desocupació que s'està vivint.

Aquest any, els docents que impartiran la formació seran el consultor i professor de la FUB Francesc  Rufas, el responsable del programa FUP e+i, Marc Bernadich, l'assessor tributari Joan Camps, i el periodista i advocat Josep Vives. En total, es realitzaran 10 sessions, del 29 de juny al 10 de juliol, on els participants podran conèixer els aspectes clau de l'emprenedoria i la creació d'una empresa de forma gratuïta i amb una metodologia pràctica. Entre d'altres, es tractaran temàtiques vinculades a la creativitat, la innovació, el màrqueting personal, els tràmits administratius, fiscals i laborals i, com a novetat, aquest any s'incorpora una sessió speach per comunicar el pla de negoci o competències laborals en cinc minuts davant dels inversors o entrevistes de feina. 

Les inscripcions per a l'Escola d'Estiu d'Emprenedors es podran realitzar fins divendres 19 de juny. Aquest programa és una iniciativa de l'ADBerguedà amb la col·laboració de la Universitat Central de Catalunya, l'Ajuntament de Berga, la Cambra de Comerç de Barcelona, l'Associació Independent de Joves Emprenedors de Catalunya, l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i el BBVA, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat.