Cercs estrena una nova piscina destinada als nadons

Amb l’ampliació, actualment es disposa d’un espai lúdic de 4.000 metres quadrats, amb gespa natural i dues piscines

17 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:04h
Nova piscina de Cercs
Nova piscina de Cercs | Ajuntament de Cercs
El municipi de Cercs ha finalitzat les obres d’ampliació de les piscines de Sant Jordi de Cercs amb la construcció d’una nova piscina infantil amb zona per a jocs d’aigua. Amb l’ampliació, actualment es disposa d’un espai lúdic de 4.000 metres quadrats, amb gespa natural i dues piscines. La piscina per a nadons s’ha instal·lat al costat de la piscina petita ja existent.

Aquesta nova àrea d’esbarjo infantil està dividida en dues zones. Una part destinada a la piscina dels nadons, i l’altra als jocs d’aigua. Pel que fa a la zona de jocs, els sortidors s’han adquirit a una empresa internacional especialitzada en el sector d’oci aquàtic, per garantir els requeriments tècnics de la nova instal·lació.

Jesús Calderer, alcalde de Cercs, ha destacat que “amb aquesta remodelació de l’espai, i recuperació de la piscina petita, es pretén cobrir les mancances que fins ara hi havia a la zona de bany per a infants, ja que la piscina petita actual encara era massa gran per a ells. A més, aquests elements aquàtics ajudaran a promoure el joc creatiu i l’estimulació de la imaginació”.

A causa de la meteorologia, les obres s’han allargat dues setmanes més del previst, però això no ha impedit poder fer la inauguració de l’espai coincidint amb la festa de final de curs de l’Escola Bressol “Els Barrufets”.