La consellera Laura Vilagrà farà una visita institucional al Berguedà aquest divendres

Es reunirà amb els ajuntaments de Vilada, Berga i Puig-reig, i amb l’Associació Catalana de Micropobles

Redacció
15 de juliol del 2021
Actualitzat a les 17:24h
Laura Vilagrà
Laura Vilagrà | Adrià Costa
La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, farà una visita institucional aquest divendres, 16 de juliol, al Berguedà on es reunirà amb representants dels ajuntaments de Vilada, Berga i Puig-reig, i aprofitarà la seva estada per reunir-se amb l’Associació Catalana de Micropobles. El secretari de Governs Locals i Relacions amb l’Aran, David Rodriguez; i la directora general de Governs Locals i Consistori Municipal, Montserrat Fornells, acompanyaran la consellera en la seva visita.

L’estada de la consellera al Berguedà, s’iniciarà a l’Ajuntament de Vilada on serà rebuda amb l’alcalde del municipi, Quim Espelt, i signarà en el llibre d’honor. Tot seguit, Vilagrà es reunirà amb els representants de l’Associació Catalana de Micropobles. En acabar la trobada, al voltant de les 12.30 h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

En acabar, la consellera de la Presidència es traslladarà a l’Ajuntament de Berga on serà rebuda per l’alcalde Ivan Sánchez i membres de la corporació municipal. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, acompanyarà la consellera.

Un cop finalitzada l’estada a Berga, Vilagrà anirà a Puig-reig, últim lloc de la seva visita al Berguedà, on arribarà a l’Ajuntament i serà rebuda per l’alcalde Josep Maria Altarriba i membres del consistori.