PROMOCIÓ ECONÒMICA

L’ACEB celebra l’aprovació del Pacte per a la Reactivació Econòmica del Berguedà

L’ens comarcal modificarà el pressupost del 2021 per incloure una dotació econòmica de 100.000 euros per la reactivació de la comarca

per Roger Simon, Berga, Catalunya | 8 de juliol de 2021 a les 12:32 |
Josep Maria Serarols, president de l'ACEB | Pilar Màrquez Ambròs
L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) celebra l’aprovació del Pacte per a la Reactivació Econòmica del Berguedà, durant el plenari del Consell Comarcal d’aquest dimecres. Aquest fet dona llum verda a la modificació del pressupost del 2021 per incloure una dotació econòmica de com a mínim 100.000 euros per posar-se a treballar en accions per a l’impuls de l’economia berguedana.

Per a l’ACEB és la culminació de la primera part del full de ruta marcada per la VisióACEB, que ara ha passat a convertir-se en aquest nou pacte comarcal conjunt publicoprivat. La patronal va impulsar una proposta molt detallada per aconseguir reactivar econòmicament el Berguedà, amb l’objectiu d’arribar a un consens entre tots els agents públics i privats que en volguessin adherir-se.


“Estem contents que s’hagi visualitzat, de nou, un acord total en la proposta treballada, amb la vinculació de la totalitat del plenari del Consell Comarcal del Berguedà”, ha assegurat el president de l’ACEB, Josep Maria Serarols. “Des de l’ACEB continuarem estant al costat per treballar, actuar i accelerar tot el que calgui aquest pacte per executar-lo des d’avui mateix”, afegeix Serarols.
 

 

Participació