El nou Govern destitueix David Font com a director de l’Agència Catalana de Turisme

Font va assumir la responsabilitat el setembre de 2018, pocs mesos després que es formés el nou Govern de la Generalitat

07 de juliol del 2021
Actualitzat a les 19:41h
David Font, exdirector de l'Agència Catalana de Turisme
David Font, exdirector de l'Agència Catalana de Turisme | Roger Simon
L’alcalde de Gironella, David Font, deixa de ser director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) després de ser destituït pel nou Govern aquest dimarts. Font va assumir la responsabilitat el setembre de 2018. El Govern de moment no ha nomenat cap successor.

Ell mateix ho va fer pública les seves xarxes socials. Font celebra que han estat gairebé 3 anys intensos en els quals “han rebut dades positives per a un sector tractor per a l’economia de Catalunya”. També recorda el que han hagut d’afrontar derivat de la pandèmia de la Covid-19. A més, destaca que “s’han portat accions, no només per fer possible la visibilitat de Catalunya, sinó també avançant cap a un turisme més responsable i sostenible”.

David Font ha aprofitat per agrair a la consellera Àngels Chacón per l’oportunitat que li va donar, i al conseller Tremosa que permetés a Font seguir amb la feina iniciada.

L’alcalde de Gironella va ser escollit director de l’Agència Catalana de Turisme per la consellera Àngels Chacón, cap de llistes del PDeCat a les últimes eleccions. El fet que no aconseguissin formar cap mena de representació al Parlament de Catalunya, era previsible que David Font fos cessat.