OCI

Horrorland deixa Cercs i es trasllada a l’Illa Fantasia de Vilassar de Dalt

El parc del terror mantindrà l’activitat tot l’any amb una programació compatible amb la del parc aquàtic

per Redacció, Berga, Catalunya | 7 de juliol de 2021 a les 17:33 |
Mortimer, mascota de Horrorland | ACN
El parc del terror Horrorland ja ha trobat nova ubicació, després que el passat mes de març anunciés oficialment el seu adéu a Cercs (Berguedà). Des d'aquesta tardor, s'instal·la a Illa Fantasia, el parc aquàtic de Vilassar de Dalt (Maresme), amb el que compartirà espai, no només durant la temporada de Halloween, sinó també durant la resta de l'any. El parc obrirà en el seu format tradicional el pròxim 15 d'octubre, durant onze dies i amb una oferta 100% renovada amb sis nous passatges del terror.

Durant la resta de mesos de l'any, l'emplaçament es convertirà en un macro-complex d'escape room i altres experiències relacionades amb el món del terror que conviuran amb les atraccions del parc aquàtic en funció de la temporada.


El nou emplaçament ha permès a la direcció del parc crear des de zero totes les experiències i atraccions. Per aquesta temporada Horrorland estrenarà sis passatges del terror i presentarà una animació itinerant de carrer i espectacles de nova creació repartits per diferents punts del parc.

Aquesta temporada el parc obrirà onze dies entre els mesos d'octubre i novembre amb un aforament diari limitat a 1.500 persones, malgrat el parc té capacitat per a 8.000 persones. Les entrades es vendran per grups, de manera que cada grup entrarà dins de cada atracció de manera aïllada per garantir el distanciament social.

 

 

Participació