Berga proposa un estiu saludable, esportiu i educatiu en la 6a edició de «Salut a l’estiu»

La programació es portarà a terme del 2 de juliol al 26 d’agost a les piscines de la zona esportiva municipal Toni Sabata

Redacció
01 de juliol del 2021
Actualitzat a les 18:29h
6a edició Salut a l'estiu de Berga
6a edició Salut a l'estiu de Berga | Ajuntament de Berga
El programa d’activitats esportives i educatives “Salut a l’estiu” arriba a la 6a edició amb l’objectiu de continuar promovent els hàbits saludables i l’exercici físic entre la població berguedana.

La programació es portarà a terme del 2 de juliol al 26 d’agost a les piscines de la zona esportiva municipal Toni Sabata i està impulsada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Berga en col·laboració amb els centres esportius El Tossalet, CEEC, Crossfit Berga i el centre pedagògic Aprendre a Aprendre. Enguany, “Salut a l’estiu” ha renovat una part de les disciplines esportives que s’oferien habitualment i també es mantindran les activitats d’aprenentatge adreçades a la mainada

Varietat d’activitats i graus d’intensitat

La graella d’activitats esportives del programa comptarà amb una quinzena de modalitats, en què es combinaran les activitats que formen part de la programació habitual amb noves propostes d’intensitats diferents. Per exemple, hi haurà sessions d’arts marcials, defensa personal, ioga, salut postural, pilates, balls, crosstraining i crossfit d’iniciació i nivell avançat. Les novetats d’aquest any seran les classes de natació sincronitzada, acrobàcies, boxa, spartan i CEEC Sèries.

A més, també es realitzaran dues masterclass de zumba. Es tracta d’activitats aptes per a tots els públics, però caldrà tenir en compte la forma física de cada persona a l’hora de participar-hi. En el material de difusió de "Salut a l’estiu" s’indica el grau d’intensitat de les activitats (baixa, moderada i vigorosa), així com les activitats adreçades específicament al públic infantil.  

Un espai de creativitat i joc  

“Indian Crafts”, “Quina animalada”, “Gelat de colors”, “Pirate puppets” i “Saiboat Crafts” són les cinc activitats que han preparat els professionals del Centre Pedagògic Aprendre a Aprendre de Berga per promoure el desenvolupament integral dels infants fomentant un ambient de joc, diversió i creativitat. Es tracta de propostes ideades perquè els nens i nenes i les famílies puguin ballar, cantar, fer manualitats, teatre i aprendre contes bonics a través d’un entorn segur i proper que afavoreixi l’aprenentatge i les relacions socials.

Programació d’activitats gratuïtes

Les activitats incloses al programa "Salut a l’estiu" són gratuïtes i no es requereix inscripció prèvia per participar-hi. El punt de trobada de les activitats que es faran a les instal·lacions esportives serà la pista vermella situada a l’accés de l’equipament de les piscines municipals d’estiu. En cas de pluja, les sessions quedaran suspeses i no es programaran de nou. 

Mullar-se per l’esclerosi múltiple

El diumenge, 11 de juliol, es portarà a terme una nova edició del "Mulla’t". Es tracta d’una jornada dedicada a fer visible l’esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa diagnosticada a 9.000 persones a Catalunya. En aquesta ocasió, la ciutat de Berga tornarà a sumar-se a aquesta iniciativa solidària realitzant un salt múltiple a la piscina a les 12 del migdia i mitjançant la venda de productes de la campanya a la taquilla de les piscines per recaptar fons que es destinaran a la recerca mèdica per fer que l’esclerosi múltiple sigui història.  
 
Arxivat a