La berguedana Mònica Canal, subcampiona de Catalunya d’atletisme

Va recórrer els 600 metres de la prova amb una marca d’1 minut, 43 segons i 85 centèsimes

01 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:38h
Mònica Canal al segon calaix del podi en el Campionat de Catalunya
Mònica Canal al segon calaix del podi en el Campionat de Catalunya | JAB Berga
La berguedana Mònica Canal Ribera de l’equip Joves Atletes de Berga (JAB) es va proclamar aquest dissabte, 26 de juny, subcampiona d’atletisme de Catalunya en categoria sub-14, després de recórrer els 600 metres amb una marca d’1 minut, 43 segons i 85 centèsimes. A més, aquest temps li va representar la millor marca personal i també el rècord del Berguedà absolut.

En la categoria sub-14, Berta Boix també del JAB, va acabar la prova de 1.000 metres en desena posició, amb un temps de 3 minuts, 26 segons i 58 centèsimes. Per altra banda, Queralt Bartoló (JAB) va participar en els 3.000 metres amb una marca de 12 minuts, 25 segons i 99 centèsimes, que li van atorgar la tretzena posició al Campionat.

En l’apartat masculí, Biel Vàzquez, en categoria sub-16, va finalitzar en desena posició els 3.000 metres, amb un temps registrat de 10 minuts, 29 segons i 12 centèsimes.

Amb els resultats d’aquest campionat es dona per finalitzada la temporada de l’escola d’atletisme del JAB Berga.