Gironella celebra, aquest cap de setmana, la revetlla de Sant Pere amb un Vermusic

El barri del Cap del Pla serà l’escenari del cicle itinerant durant els dies 2, 3 i 4 de juliol

30 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:26h
Cicle itinerant Vermusic en una altra edició
Cicle itinerant Vermusic en una altra edició | Vermusic
El cicle itinerant de música en directe i gastronomia, Vermusic, s’instal·la aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juliol, al barri del Cap del Pla de Gironella, per celebrar la revetlla de Sant Pere.

Amb motiu de la Festa Major del Barri del Cap del Pla, els veïns, l’Ajuntament de Gironella i Vermusic han unit esforços per portar un nou format de festa apte per a tots els públics. La Pista del Cap del Pla obrirà el divendres, 2 de juliol, a les 7 del vespre i estarà obert tot el cap de setmana fins al diumenge, 4 de juliol.

El divendres tindrà lloc el primer concertd’aquesta edició amb un tribut a The Police. Serà a les 10 hores de la nit. L’endemà hi haurà quatre concerts i espectacles per a tots els públics. A dos quarts d’una, Cèlia Vila encetarà la jornada amb un vermut musical. Ben dinat, a les cinc de la tarda, es pintarà un mural al barri. També a les 9 del vespre, hi haurà l’espectacle familiar a càrrec del mag Pere. Per acabar, a dos quarts d’onze, el duet Aquell Parell farà aixecar als assistents de les cadires amb un concert musical.

L’últim dia de Festa Major s’iniciarà amb un nou vermut musical a càrrec de Smooth, a les 12:30 hores. Ja cap al vespre, serà el torn del monòleg i humor amb Eugeniadas de David Cols. I per concloure, a les 9 del vespre, hi haurà concert amb David Ros Duo.

El preu de tots els concerts i espectacles és d’1 € i les entrades es poden comprar al següent enllaç: Entradium.
 
Arxivat a