Els comerços de Berga regalaran bosses de compra als consumidors que facin comerç de proximitat

Es posaran a disposició dels comerços el dilluns, 5 de juliol, fins que s’acabin les existències

30 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:18h
Presentació de la campanya de comerç de proximitat de Bergacomercial
Presentació de la campanya de comerç de proximitat de Bergacomercial | Roger Simon
Bergacomercial amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga inicien una campanya coincidint amb la Setmana del Comerç, per incentivar les compres als comerços de la ciutat. Per la compra als establiments de proximitat, es regalaran bosses de compra reutilitzables i de llarga durada. Aquestes es posaran a disposició dels comerços el dilluns, 5 de juliol, fins que s’acabin les existències.

En total s’han fet 12.000 bosses que es repartiran per tots els comerços de la ciutat, i seran ells mateixos qui les reparteixin sigui per sorteig o regalant-les a cada un dels clients. Xavi Orcajo, president de Bergacomercial, ha dit que “amb la quantitat de bosses que es repartiran, sabem que arribarem a tothom”.

Des de l’Ajuntament, Roser Rifà, regidora de Comerç, ha informat que “és una iniciativa per recompensar a la clientela que ha sigut fidel al comerç de proximitat”. A més, ha insistit que “comprar als comerços locals sempre té avantatges, i en aquest cas en forma d’una bossa per portar aquest comerç a casa”.

La Setmana del Comerç prové de la Diputació de Barcelona que celebra cada any per reforçar el comerç de proximitat i que hi hagi protagonisme d’aquest comerç, almenys un cop l’any. Enguany, però, no s’ha pogut celebrar, però des de Bergacomercial s’ha volgut mantenir la tradició de celebrar aquesta setmana, “perquè han estat mesos molt complicats per tots els comerços de la ciutat pels efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia, ha dit Orcajo. Per altra banda, també s’ha impulsat aquesta campanya per obsequiar a tots els consumidors.

La iniciativa està inclosa dins del Conveni de Col·laboració que té l’Ajuntament de Berga amb Bergacomercial. La producció de les bosses té un cost de 10.000 euros, i tant el consistori com l’entitat comercial hi aportaran 5.000 euros.
 
Arxivat a