Treballem Junts per Borredà presenta el programa davant d'unes 60 persones

La candidatura presenta les seves propostes i recull firmes de suport al 'Teti'

Redacció
18 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:17h

Presentació del programa de Treballem Junts per Borredà Foto: Treballem Junts per Borredà


La candidatura Treballem Junts per Borredà-CUP-Poble Actiu ha presentat aquest dissabte el seu programa electoral. Ho ha fet davant d'una seixantena de persones, segons han informat en un comunicat, i amb l'objectiu de difondre el seu plantejament de com ha d'evolucionar el petit municipi de l'Alt Berguedà. 

Des d'inicis de campanya, la candidatura ha anat realitzant diverses trobades sectorials amb els veïns del municipi, a través de les quals ha desgrant les seves propostes en el camp de l'educació, de la pagesia i del jovent. En aquestes, s'ha compromès amb la “supervivència de l'escola”, ha analitzat la situació del camp i les problemàtiques dels pagesos per desenvolupar els diversos tràmits, i ha buscat propostes laborals, de lleure i de l'esport per millorar el present i el futur dels joves. 

A la presentació, que es va fer aquest dissabte, els candidats Xevi Puigcercós, Isabel Escribano, Pep Camprubí i l'alcaldable, Toni Chueca, van aprofundir en tots aquests aspectes, presentant els diferents eixos de campanya. Durant l'acte, també es va passar el vídeo 'Contrastos d'un poble' elaborat per la candidatura, i el de la CUP a la Catalunya Central, 'Capgirem la història', en què la llista de Borredà també s'hi veu reflectida. A l'acabar, segons han destacat, es va realitzar una recollida de firmes per donar suport al militant independentista de Berga Sergi Rodríguez, conegut com a 'Teti', que s'enfronta a més de quatre anys de presó per un suposat calbot al regidor del Partit Popular català (PPC) de la capital del Berguedà, Joan Antoni López Noguera, durant la Patum del 2011.
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 al Berguedà, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Borredà, 2007 i 2011

 

Presentació del programa electoral de Treballem Junts per Borredà Foto: Treballem Junts per Borredà