La ciutat de Berga només registra dos casos positius de Covid-19 en l’última setmana

En les darreres dues setmanes són quatre els positius diagnosticats amb PCR

28 de juny del 2021
Actualitzat a les 18:09h
L'Hospital Sant Bernabé de Berga, amb vista a la ciutat de Berga de fons
L'Hospital Sant Bernabé de Berga, amb vista a la ciutat de Berga de fons | Pilar Màrquez Ambròs
La ciutat de Berga ha registrat 2 nous positius diagnosticats amb PCR durant l’última setmana, la mateixa xifra que la setmana anterior, i també s’han comptabilitzat 4 casos positius en els darrers 14 dies, que suposa una disminució de -16 tenint en compte l’última setmana. Actualment, l’índex de rebrot és de 5,20 punts. Es tracta d’un nivell considerat molt baix, que s’ha rebaixat respecte a la setmana anterior (9,83 punts). La taxa de reproducció de l’epidèmia ha crescut lleugerament fins a situar-se en els 0,43 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir del mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

Pel que fa a les tres residències de la ciutat: la residència Sant Bernabé, la residència municipal i la residència Nostra Senyora de Queralt, continuen estables i sense casos positius de Covid-19.

Quan a l’Hospital de Sant Bernabé, segons les dades facilitades pel Departament de Salut, s’ha mantingut estable i no ha experimentat canvis en els últims quinze dies. Per tant, l’hospital berguedà continua una setmana més sense persones ingressades per Covid-19. Pel que fa a la comunicació de les xifres, el departament de comunicació del Servei Català de la Salut només proporcionarà les dades quan es produeixin canvis rellevants en la situació.

En referència a les xifres globals, des de l’inici de la pandèmia (8 de març de 2020), s’han donat 438 altes a persones que han estat ingressades per Covid-19 a l’Hospital de Berga i s’han registrat 75 defuncions.

 
Arxivat a