El 5è Trofeu Berguedà d’Alpí en Línia torna, aquest cap de setmana, a Berga

Serà la primera prova del calendari estatal que se celebrarà després de l’aturada de les competicions arran de la Covid-19

08 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:53h
Aura Coronado durant la competició l'any 2019
Aura Coronado durant la competició l'any 2019 | Cedida
Aquest cap de setmana, 10 i 11 de juliol, la ciutat de Berga tornarà a vibrar amb la disputa del sempre competitiu Trofeu Berguedà d’Alpí en línia. D’aquesta manera,  tornarà a la comarca la competició d’alt nivell, sent aquesta la primera prova del calendari estatal d’Alpí en Línia que se celebrarà després de l’obligada aturada de les competicions de la darrera temporada 2020 arran de les mesures de prevenció de la Covid-19.

El trofeu constarà de dues proves. La primera tindrà lloc el dissabte, 10 de juliol, de cinc a set del vespre a l’Avinguda Catalunya on se celebraran els Campionats d’Espanya de Paral·lel Individual i per equips. Consisteix en dos descensos simultanis de dos participants amb l’objectiu d’arribar a la línia de meta amb el menys temps possible.

També, el diumenge, 11 de juliol, de 10 del matí a 13 hores del migdia, el Passeig de la Pau es convertirà en l’escenari de la 1a Fase de la Copa d’Espanya, que constarà de tres mànigues d’eslàlom. Aquí hi participaran els millors corredors de tot l’estat espanyol de l’Alpí en Línia, i tots els membres de la selecció espanyola, amb la presència dels esportistes berguedans del May Luengo Esquí Club, Oleguer Selga de Gironella, i Aura Coronado de Castellar de n’Hug, integrant de la selecció espanyola.

L’objectiu tant del May Luengo Esquí Club i de l’Ajuntament de Berga, és poder optar a celebrar una Fase de la Copa del Món d’Alpí en Línia, que a hores d’ara a l’estat espanyol se celebrarà aquesta temporada 2021 a Oviedo i Gijón.
 
Arxivat a