El Cicle Gaudí projectarà a Gironella «My Mexican Bretzel» de Giménez Lorang

Guanyadora del premi Gaudí a Millor documental, s’ha endut també els premis a Millor guió i a Millor muntatge, compartit amb Cristóbal Fernández

25 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:07h
My Mexican Bretzel, de Giménez Lorang
My Mexican Bretzel, de Giménez Lorang | Ajuntament de Gironella
El Cicle Gaudí – Cinema Català torna a Gironella aquest diumenge, 27 de juny, a les 18 hores amb la projecció d’un nou documental al Local del Blat. Serà My Mexican Bretzel, el diari íntim d’una dona benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 del segle passat. La pel·lícula és un viatge a través de la vella Europa i un relat clàssic hereu dels melodrames de Douglas Sirk.

Amb My Mexican Bretzel, desdibuixant els límits entre la realitat i la ficció, la cineasta catalana Giménez Lorang explora el concepte de la memòria a través d’un relat que esdevé un somni romàntic. Guanyadora del premi Gaudí a Millor documental, s’ha endut premis a Millor guió (una fita que només havia aconseguit un altre documental l’any 2010) i a Millor muntatge, compartit amb Cristóbal Fernández.

La sessió tindrà un preu de 4,5 € i les entrades es poden aconseguir mitjançant l’enllaç següent: Cicle Gaudí. My Mexican Bretzel.

El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport del Departament de Cultura, la Diputació de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i la Fundació SGAE que pretén apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya.
 
Arxivat a