«10 històries, 10 racons», la nova campanya de turisme a Gironella

Hi han participat 12 gironellencs de 10 generacions diferents, que presenten el seu racó preferit del municipi

Redacció
23 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:43h
Gironellencs i gironellenques ensenyen els seus racons preferits
Gironellencs i gironellenques ensenyen els seus racons preferits | Ajuntament de Gironella
L’Ajuntament de Gironella, coincidint amb l’arribada de la temporada d’estiu, llança una campanya de promoció turística del municipi “10 històries, 10 racons”, protagonitzada per gironellencs i gironellenques.

“Volem mostrar Gironella tal i com és, amb la nostra gent, volem que la gent conegui la Vila a través d'aquestes 10 generacions de gironellenques i gironellencs. Volem que la gent se senti com a casa i visiti els llocs preferits de la gent local, que en definitiva se sentin com a casa”, explica Lluís Vall, regidor de Turisme.

A la campanya hi han participat 12 vilatans de 10 generacions diferents, que presenten el seu racó preferit del municipi. Els protagonistes conviden als turistes a descobrir Gironella a través dels seus indrets preferits. La campanya inclou la col·locació de banderoles a la via pública, i la difusió d’imatges i vídeos tant a  les xarxes socials de l’Ajuntament de Gironella com a Visitgironella.

David Font, alcalde del municipi ha afegit, “volem obrir-nos al turisme, volem que la gent pari de nou a Gironella, tan sia com per comprar al comerç local, assistir a la varietat d'oferta d'esdeveniments, per gaudir de la nostra piscina o bé per estar-se a la zona d'autocaravanes. Ha arribat l'hora en què la Vila es posi de gala per rebre a tothom!”.
 
Arxivat a