Puig-reig celebrarà el VieerFest en petit format per mantenir viva l’essència

La mostra estarà dividida en dos torns: un de migdia de dos quarts de dotze a les 3 de la tarda i l’altre, de les cinc a dos quarts de nou del vespre

22 de juny del 2021
Actualitzat el 25 de juny a les 11:12h
Presentació del VieerFest Essencials amb els membres de la comissió
Presentació del VieerFest Essencials amb els membres de la comissió | Cedida
Amb canvi de nom inclòs, l’Ajuntament de Puig-reig i la Comissió del VieerFest han presentat la mostra gastronòmica VieerFest Essencials, que busca mantenir viva l’essència del projecte en el context actual. El VieerFest d’enguany tindrà lloc el proper diumenge, 4 de juliol, al camí que uneix la colònia Pons i la colònia Marçal pel costat del riu.

Inicialment, l’esdeveniment s’havia de realitzar just a l’altra banda del riu, a l’antiga caseta dels pescadors, però les destrosses ocasionades per les tempestes dels últims dies ha fet que s’hagi hagut de desplaçar a l’altra banda del riu, per l’espai impracticable que es troba en aquests moments.

Enguany es comptarà amb la presència de la Formatgeria Cal Músic, la Cansaladeria Cal Feliu, el Forn Julió, la Degustació Terrers, i les cerveseries Grenyut i Hoppit. La música també hi serà present, ja que és un dels elements més importants dins la mostra gastronòmica. Aquesta edició, perseguint l’essència, seran diferents membres de la mateixa comissió qui s’encarregaran de posar la música, amb l’objectiu de fer diverses aproximacions musicals al concepte VieerFest.

La mostra estarà dividida en dos torns: un de migdia de dos quarts de dotze a les 3 de la tarda i l’altre, de les cinc a dos quarts de nou del vespre. Les persones interessades en assistir-hi s’hauran d’apuntar per grups fins a 10 persones a través d’un formulari online disponible a les xarxes socials del VieerFest. L’aforament habilitat màxim serà de 150 persones per torn, tot i que actualment ja hi ha 50 reserves pels dos torns.

Els infants menors de 6 anys no es compten per l’aforament, i fins a 18 anys no paguen. A diferència d’altres edicions, no hi haurà activitats de dinamització infantil.
 
Arxivat a