Nou catàleg d’activitats d’aventura d’estiu pel Berguedà

L'Agència de Desenvolupament reafirma la seva aposta pels guiatges d'activitats esportives al medi natural portades a terme per les empreses de la comarca

Redacció
23 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:00h
Nou catàleg d'activitats d'aventura d'estiu pel Berguedà
Nou catàleg d'activitats d'aventura d'estiu pel Berguedà | AdBerguedà
Aquest catàleg que es publicava per primera vegada l'estiu del 2020, s'ha reeditat a l'hivern del 2020 i també durant el temps de confinament per tal que les persones de la comarca redescobrissin les activitats que podien fer al seu municipi, creant un catàleg per cada un dels municipis del Berguedà. Arribats a l'estiu del 2021 aquest catàleg torna a veure la llum adaptat a la nova temporada i amb noves activitats per gaudir del Berguedà.

Aquest catàleg respon a un doble objectiu, valoritzar els serveis de guiatges en el medi natural, tant els focalitzats en el turisme actiu com els mediambientals o divulgatius; i d’altra banda mostrar que el Berguedà és una comarca on s’hi poden realitzar activitats durant tot l’any.

Segons Lluís Vall, president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà,“què millor que descobrir el Berguedà i noves experiències amb els professionals del territori. Aquest és l’objectiu de la guia, primer posar en valor la diversitat i oferta de l’indústria del turisme actiu, així com la diversitat de pràctiques innovadores per descobrir de forma diferent la comarca”.

Totes les empreses i els guies que apareixen en el catàleg estan localitzats al Berguedà. D’aquesta manera es pretén donar un impuls a les empreses del territori. A més s’ha confirmat que totes les empreses figuren en el cens d’organitzadors d’activitats físicoesportives en el medi natural de la Generalitat de Catalunya i els guies es troben inclosos en el registre de professionals de l’esport de Catalunya en la disciplina que els pertoca. Garantint d’aquesta manera la qualitat i seguretat que ofereixen les impreses incloses en el catàleg.

En aquesta edició també s'ha afegit un cartell resum, amb la voluntat de facilitar a diferents establiments poder oferir aquesta informació i el contacte de diferents empreses de manera resumida. A la vegada que es facilita als visitants una visió general de les activitats que poden fer al Berguedà. D'aquesta manera s'han inclòs fins a 39 activitats incloses dins de 10 modalitats, les quals es porten a terme per 18 empreses de la comarca.