1 de 10
COMERÇ

Nova campanya de dinamització comercial del Berguedà d’aquest estiu

L’activitat consisteix en la instal·lació d’inflables on els participants podran gaudir i competir

Presentació de la campanya de dinamització comercial del Berguedà | Cedida
per Roger Simon, Avià, Catalunya | 22 de juny de 2021 a les 15:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimarts, al matí, ha tingut lloc la presentació de la campanya de dinamització comercial que, aquest estiu, es portarà a diferents municipis del Berguedà. L’activitat consisteix en la instal·lació d’inflables on els participants podran gaudir i competir. És una activitat ludicoesportiva amb mòduls d’aigua on els joves, i no tan joves, podran gaudir-ne.

L’entrada serà gratuïta, però s’haurà d’aportar un tiquet de compra d’algun dels establiments comercials del poble (botigues, serveis i hosteleria), on aquella setmana s’instal·li l’atracció. D’aquesta manera es vol contribuir a una dinamització comercial de tots els pobles participants. L'horari sempre serà de cinc de la tarda a 8 del vespre.


Paral·lelament, i per fer més atractiu el muntatge, Televisió del Berguedà ha organitzat una competició entre equips de diferents entitats del Berguedà. Aquesta competició —la final de la qual serà a Berga el dimecres 21 de juliol, a les 19 h— es portarà a terme durant la primera hora de funcionament de l’atracció a cada poble. Un cop finalitzada la gravació del programa, el públic podrà fer ús del circuit mitjançant la presentació del tiquet de compra.

Hi ha col·laborat activament els ajuntaments d’Avià, Bagà, Berga, Gironella, Guardiola de Berguedà i Puig-reig.


Horaris de l’activitat
 
Municipi Dia Lloc
Avià dissabte, 26 de juny Camp de futbol
Gironella diumenge, 4 de juliol Camp de futbol
Guardiola de Berguedà diumenge, 11 de juliol Camp de futbol
Puig-reig diumenge, 18 de juliol Av. 1 d'Octubre
Berga dimecres, 21 de juliol Plaça Font del Ros
Berga dimecres, 28 de juliol El Vall
Bagà diumenge, 8 d'agost Camp de futbol

 

Participació