El Bioespai Osteopatia Lluís Vidal de Bagà se suma a la Xarxa Solidària de Fisioterapeutes

La iniciativa d’àmbit estatal promou la solidaritat compartida entre els usuaris del centre i els professionals fisioterapeutes

Redacció
22 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:03h
Xarxa solidària de fisioterapeutes
Xarxa solidària de fisioterapeutes | Associació ImpulsaT
El Bioespai Osteopatia Lluís Vidal serà el primer centre de fisioteràpia a Bagà a sumar-se a la Xarxa Solidària de Fisioterapeutes. Aquesta iniciativa convida a tots els professionals fisioterapeutes d’Espanya a promoure una campanya solidària de financiació de projectes d’investigació ImpulsaT.

Durant aquest estiu, els usuaris podran fer una aportació extra al preu habitual del tractament, per contribuir així al finançament dels projectes. A més, els professionals fisioterapeutes també faran una aportació simbòlica per sessió.

ImpulsaT, per la seva banda, promourà una campanya de comunicació pel territori amb l’objectiu de donar a conèixer els centres adherits a la iniciativa (xarxes, mailing, cartellera) per fomentar-ne la difusió, i en conseqüència, la visibilitat dels centres i la campanya.

Lluís Vidal, que compta amb un altre centre a Barcelona (Còrsega 615 1A), afirma estar molt content de poder col·laborar amb la iniciativa. “Esperem sumar moltes donacions durant aquests mesos”. Per fer-ho, els usuaris només han de fer una sessió al centre adherit a la xarxa i, en acabat, fer l’aportació que vulguin.

L’Associació ImpulsaT reuneix 26 famílies d’Espanya afectades per distròfia muscular congènita per dèficit de merosina. Els beneficis de la campanya solidària es destinaran al finançament de projectes d’investigació