CORONAVIRUS

La incidència de la Covid-19 a la ciutat de Berga cau en picat en l’última setmana

El risc de rebrot disminueix fins als 10 punts i la taxa de reproducció baixa fins a 0,09

per Roger Simon, 21 de juny de 2021 a les 19:44 |
Planta Covid | Althaia
La ciutat de Berga ha registrat 2 nous positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies, 19 menys que en la darrera setmana, i també s’han comptabilitzat 20 casos positius en els darrers 14 dies, que suposa un decreixement de -7 tenint en compte l’última setmana. Actualment, l’índex de rebrot és de 9,83 punts. Es tracta d’un nivell considerat molt baix, que s’ha rebaixat considerablement respecte a la setmana anterior (426,92 punts). La taxa de reproducció de l’epidèmia també ha decrescut fins a situar-se en els 0,09 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

Pel que fa a les tres residències de la ciutat, la residència Sant Bernabé, la residència municipal i la residència Nostra Senyora de Queralt, continuen estables i sense casos positius de Covid-19.


Quan a l’Hospital de Sant Bernabé, segons les dades facilitades pel Departament de Salut, s’ha mantingut estable i no ha experimentat canvis en els últims dies. Pel que fa a la comunicació de les xifres, el departament de comunicació del Servei Català de la Salut només proporcionarà les dades quan es produeixin canvis rellevants en la situació.   

En referència a les xifres globals, des de l’inici de la pandèmia (8 de març de 2020), s’han donat 438 altes a persones que han estat ingressades per Covid-19 a l’Hospital de Berga i s’han registrat 75 defuncions.


Altres notícies que et poden interessar
​  

 

Participació