1 de 10
ART

El Konvent de Cal Rosal guardonat als primers Premis El Temps de les Arts

També han guardonat Ferran Palau, Hermanas Picohueso, Benet Casablancas, Comas-Pont Arquitectes i l’ARBAR

Konvent de Cal Rosal | Konvent
per Roger Simon, 21 de juny de 2021 a les 17:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El portal digital 'El Temps de les Arts' ha organitzat, aquest diumenge a la nit, l'entrega dels seus primers premis homònims, en què ha reconegut diverses expressions artístiques amb la col·laboració de la Federació Llull. Ha servit per conèixer els premiats en aquesta primera edició els guardons, que s'han lliurat a sis punts diferents dels Països Catalans. Tots cinc guanyadors han rebut 3.000 euros i una obra de l'artista Perejaume.

Rosa Cerarols i Pep Espelt, del Konvent de Cal Rosal, al Berguedà, han rebut el premi de Patrimoni a l'església neobizantina de la Beneficència de València. A la Casa de la Vall d'Andorra s'ha entregat el Premi El Temps de les Arts en la categoria de Música Clàssica al compositor Benet Casablancas per a l’òpera “L’enigma di Lea”. A l'Alguer, s'ha lliurat la categoria de Música Popular a Ferran Palau i el seu disc “Kevin”.


El Palau dels Reis de Mallorca, a Perpinyà, ha estat l'escenari de l'entrega del premi d'Arts Escèniques a la companyia teatral Hermanas Picohueso, mentre que a la Llotja de Barcelona, Comas-Pont Arquitectes han recollit el d'Arquitectura per al projecte “Elpetitmiquel, nous espais d’aprenentatge”. En canvi, l'Associació per a la Recerca Biocultural i Artística de Rodes (ARBAR) ha estat reconeguda amb el premi d'Arts Visuals al Castell de Bellver de Palma.
 
Participació