ESTIU

Puig-reig dona el tret de sortida a la temporada de piscina aquest dissabte, 19 de juny

El consistori obre portes a l’equipament municipal amb una ampliació i millora de les instal·lacions

per Redacció, 17 de juny de 2021 a les 17:39 |
Tret de sortida a la temporada de piscina a Puig-reig | Ajuntament de Puig-reig
Puig-reig enceta la temporada de piscina, aquest dissabte 19 de juny, amb les instal·lacions renovades. L’Ajuntament obre portes a l’equipament municipal amb una ampliació i millora de l’equipament.

El consistori ha apostat per una renovació de les instal·lacions amb la retirada del paviment de les platges de la piscina i la substitució per un de nou, així com l’ampliació de les platges cap a la part oest. També s’hi ha instal·lat una nova dutxa i una pèrgola en aquesta nova zona.


Els horaris de la piscina d’aquest estiu seran els següents: els mesos de juny i setembre la piscina municipal obrirà de dilluns a diumenge des de les 10 h fins a les 19:45 h. Els mesos de juliol i agost es faran les següents franges horàries: dilluns, dimecres i dijous s’obrirà des de les 10:30 h fins a les 19:45 h, mentre que dimarts, divendres, dissabte i diumenge s’obrirà des de les 10 h fins a les 19:45 h.

L’entrada serà gratuïta aquest dissabte, dia de la inauguració, i a partir de diumenge el cost de l’entrada pels adults (de 16 a 59 anys) els dies laborables serà de 3,50 euros; pels menors de 16 anys, 2,40 euros i a partir de 60 anys, 3 euros. Els dies festius el preu serà de 4,90 euros pels adults; de 3,60 euros pels menors de 16 anys i de 4 euros a partir dels 60 anys.


Els abonaments de temporada costaran 53 euros pels adults; 38,20 euros pels menors de 16 anys i 45,60 euros pels majors de 60 anys. S’aplicarà un descompte del 10% amb el carnet familiar (mínim de 3 membres, el descompte és per cada membre) i del 15% pels membres de família nombrosa o monoparental.

L’Ajuntament i els treballadors de la piscina demanen a la població que sigui molt conscient i respectuosa amb les normes i les distàncies de seguretat per tal d’evitar riscos majors i en conseqüència mesures.
 

 

Participació