POLÍTICA

Alba Camps serà diputada d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya

Recollirà l’acte de diputada d’Esquerra Republicana al Parlament, juntament amb Jordi Orobitg i Anna Torrentà, en substitució d’Ester Capella, Anna Caula i Sergi Sabrià

per Roger Simon, 15 de juny de 2021 a les 18:53 |
L'exdelegada del govern a la Catalunya Central, Alba Camps | Pere Fontanals
La puig-regenca Alba Camps, fins fa pocs dies delegada del Govern de la Catalunya Central, recollirà l’acte de diputada d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya, juntament amb Jordi Orobitg, tercer tinent d’alcaldia de Lloret de Mar, i l’alcaldessa d’Ordis, Anna Torrentà, en substitució d’Ester Capella, Anna Caula i Sergi Sabrià, que han presentat la renúncia els darrers dies. Després de gairebé una dècada, el Berguedà tornarà a tenir representació a l’hemicicle del Parlament.

Alba Camps (Puig-reig, 1989) és llicenciada en Sociologia per la UAB, i té un postgrau i un màster en resolució de conflictes i promoció de la convivència. Va ser regidora dels republicans a Puig-reig des del 2015 fins fa poques setmanes. Des del 2019, que era delegada del Govern a la Catalunya Central.


Rosa Vestit, nova delegada a la Catalunya Central

Els nomenaments continuen protagonitzant bona part de l'activitat ordinària del nou Govern. En la cita d'aquest dimarts, el departament de Vicepresidència hi ha portat tots els noms dels delegats territorials de l'executiu, que es renoven respecte l'anterior legislatura.


A la Catalunya Central, s'ha nomenat Rosa Vestit. Nascuda a Sant Quirze de Besora el 1969, va ser-ne alcaldessa entre el 2011 i 2018, per CiU. Des de llavors i fins ara era directora general d'administració local de la Generalitat. Vestit agafa el relleu a Alba Camps.

Es reordena l’equip que gestiona el territori

Esquerra Republicana planteja per les properes eleccions municipals una cita clau en el camí de la independència. És per això que, es reordena l’equip que gestiona el territori. Es crea una Secretaria de coordinació de política supramunicipal, que lideraria l’ex diputada al Congrés, Laia Cañigueral; i una Secretaria de Política Municipal i projectes transversals, a càrrec de l'exdelegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps.

 

 

Participació