CORONAVIRUS

Es dispara la incidència de la Covid-19 a la ciutat de Berga en l’última setmana

El risc de rebrot s’enfila fins a 426,92 punts i la taxa de reproducció segueix augmentant per sobre d’1

per Roger Simon, 14 de juny de 2021 a les 17:13 |
Planta Covid | Althaia
La ciutat de Berga ha registrat 21 nous positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies, 14 més que en la darrera setmana, i també s’han comptabilitzat 27 casos positius en els darrers 14 dies, que suposa un increment de +13 tenint en compte l’última setmana. Actualment, l’índex de rebrot és de 426,92 punts. Es tracta d’un nivell considerat molt alt, que s’ha incrementat respecte a les dues setmanes anteriors (95,71 punts). La taxa de reproducció de l’epidèmia també ha augmentat fins a situar-se en els 2,71 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

Pel que fa a les tres residències de la ciutat, la residència Sant Bernabé, la residència municipal i la residència Nostra Senyora de Queralt, continuen estables i sense casos positius de Covid-19.


Quan a l’Hospital de Sant Bernabé, segons les dades facilitades pel Departament de Salut, a mitjans de la setmana anterior, detallava que actualment no té cap pacient ingressat. És la primera vegada des del setembre passat.En referència a les xifres globals, des de l’inici de la pandèmia (8 de març de 2020), s’han donat 438 altes a persones que han estat ingressades per Covid-19 a l’Hospital de Berga i s’han registrat 75 defuncions.

Altres notícies que et poden interessar
​  

 

Participació