CULTURA

El cicle «Culturitza’t» torna a Gironella aquest cap de setmana amb el concert de Gemma Humet

L’esdeveniment musical tindrà lloc al Local del Blat, diumenge, 13 de juny, a les 6 de la tarda

per Roger Simon, 11 de juny de 2021 a les 10:05 |
La cantant Gemma Humet presenta el seu nou disc «Màtria» | Satèlite K
Gemma Humet, una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català presentarà Màtria, el seu nou disc produït per Jordi Casadesús. Serà el proper diumenge, 13 de juny, a les sis de la tarda al Local del Blat de Gironella.

L’artista terrassenca interpretarà 10 cançons pensades en clau feminista amb un so renovat i modern que barreja caixa de ritmes i sintetitzadors amb meló- dies d’aires mediterranis. Humet va guanyar el Premi Enderrock del públic a millor disc de Cançó d’Autor de l’any 2015 i és col·laboradora d’artistes com Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junkera.


La sessió té un preu de 5 euros i les entrades es poden comprar a través del web del cicle Culturitza’t, al següent enllaç: Gemma Humet

El Culturitza’t és el cicle d’activitats culturals de Gironella, organitzat per l’Ajuntament de Gironella que engloba l’oferta cultural del municipi. Neix l’any 2010 amb la voluntat d’apropar la cultura als gironellencs i berguedans. Amb el pas dels anys ha anat evolucionant i hi ha passat grans músics del panorama català, però també joves promeses.

 

 

Participació