L'Ateneu Columna Terra i Llibertat denuncia «fetitxisme d'urnes i paperetes»

L'organització anarquista realitza un acte contra institucions i partits polítics

Redacció
16 de maig del 2015
Actualitzat a les 20:08h

El portaveu de l'Ateneu Columna Terra i Llibertat, Pep Cara Foto: Aida Morales


En plena campanya electoral, l'Ateneu Columna Terra i Llibertat de Berga ha volgut denunciar el que consideren un “espectacle” electoral. Per això, ha organitzat una jornada de crítica a les institucions i als partits polítics a la plaça de Sant Joan de la capital que ha començat passades les 12.00 hores a la plaça de Sant Joan tot denunciant la situació de “fetitxisme d'urnes i paperetes” que s'està veient aquests dies. 

Segons ha declarat Pep Cara, l'Ateneu apunta cap a l'autogestió i l'anarquia, “conscients que a la llibertat no s'hi arriba per l'autoritat, ni a l'autogestió s'hi arriba per la delegació”. En aquest sentit, han criticat que la ciutadania només pugui decidir cada quatre anys, i han manifestat que, per això, ells seguiran defensant "l'acció directa, la lluita col·lectiva i cooperativa" i la justícia social. 

Entre els actes programats, s'han pogut sentir parlaments de membres de Can Vies de Barcelona, d'Acció Llibertària de Sants i del mateix Ateneu Columna Terra i Llibertat. Després de dinar, ha tingut lloc l'actuació musical de Manolito i la seva guitarra.
 

Acte de l'Ateneu Columna Terra i Llibertat contra els partits polítics Foto: Aida Morales