L’exposició «Quan parles fas màgia» arriba a Berga

Es podrà visitar a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet i al Centre Cívic de la ciutat

Redacció
08 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:17h
Exposició
Exposició | Ajuntament de Berga
L’exposició de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) “Quan parles fas màgia”, creada per la Direcció General de Política Lingüística, forma part d’una campanya adreçada a animar les persones per afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia.

A Berga, l’exposició es podrà visitar a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet (plaça Europa, 1), del 8 al 15 de juny, i al Casal Cívic de Berga (plaça de Sant Joan), del 17 al 25 de juny. L’horari d’obertura de la Biblioteca serà els dilluns, els dimarts, els dimecres i els divendres, de 15 a 20 h, i els dijous, de 9.30 a 13.30 h. I l’horari del Casal Cívic, de dilluns a dissabte, de 9 a 21 h.

“Quan parles fas màgia” focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Fa uns mesos es van crear una sèrie de vídeos per estimular la conversa en llengua catalana. És un nou material de suport adreçat a les parelles lingüístiques, a l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística i a totes les persones aprenentes de català que vulguin practicar la llengua oral. El protagonista d’aquests vídeos és el mag Eduard Juanola amb una sèrie de trucs, a partir dels quals proposa temes d’interès per començar una conversa.

Tot i que la campanya difon les dues modalitats del programa, la virtual i la presencial, a causa de la situació sanitària per la Covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques es facin a través de videoconferències.
 
Arxivat a