La incidència de la Covid-19 a la ciutat de Berga s’incrementa respecte a l’última setmana

El risc de rebrot es troba a 95,71 i la taxa de reproducció es col·loca per sobre d’1

07 de juny del 2021
Actualitzat a les 18:49h
Planta Covid
Planta Covid | Althaia
La ciutat de Berga ha registrat 7 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies (=) i també s’han comptabilitzat 14 casos en els darrers 14 dies (-1). Actualment, l’índex de risc de brot és de 95.71 punts. Es tracta d’un nivell considerat mitjà, que s’ha incrementat respecte a les dues setmanes anteriors (73.19 punts). La taxa de reproducció de l’epidèmia també ha augmentat fins a situar-se en els 1.21 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

Pel que fa a les tres residències de la ciutat, la residència Sant Bernabé, la residència municipal i la residència Nostra Senyora de Queralt, continuen estables i sense casos positius de Covid-19.

Quan a l’Hospital de Sant Bernabé, actualment hi ha un pacient ingressat a causa de la malaltia. Durant la setmana es va registrar 1 nou ingrés i es va donar 1 nova alta. Des del 8 de març del 2020 hi ha hagut 438 pacients donats d’alta per Covid-19 i 75 defuncions.

Arxivat a