SALUT

L’Hospital de Dia Psicogeriàtric de Berga torna a obrir, després de tancar a causa de la Covid-19

El servei reprendrà l’activitat el proper dilluns, 7 de juny, amb totes les mesures de seguretat

per Redacció, 4 de juny de 2021 a les 13:25 |
El servei reprendrà l’activitat el proper dilluns, 7 de juny | HSB
L’Hospital de Berga tornarà a obrir el pròxim dilluns, 7 de juny, les portes del seu Hospital de Dia Psicogeriàtric que ha estat tancat durant mesos a causa de la Covid-19. Amb totes les mesures de seguretat, el centre tornarà a acollir els usuaris, que es dividiran en dos grups bombolla i hauran de dur mascareta quirúrgica en tot moment. 

L'horari del centre és de 9 de del matí a 2/4 de 5 de la tarda, de dilluns a divendres, i és un recurs per a pacients que han estat derivats al neuròleg i, posteriorment, han passat una avaluació del neuropsicòleg. A l'Hospital de Dia es presta atenció terapèutica amb la finalitat d'alentir o frenar el màxim possible el deteriorament del malalt diagnosticat de demència, per millorar la discapacitat que provoca aquesta malaltia en tots els nivells. S'hi presten un conjunt d'atencions als pacients que no necessiten infraestructura hospitalària, però sí vigilància continuada i assistència complexa.  


L'espai està ubicat a la 5a planta de l'hospital i compleix totes les mesures de prevenció, com ventilació o material individual per a cada pacient. Hi intervé un equip multidisciplinari format per professionals de geriatria, psicologia, treball social, teràpia ocupacional, infermeria i fisioteràpia. 

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació