Aura Coronado guanya la primera fase de la Copa del Món d’alpí en línia en categoria U16

En categoria absoluta va assolir la sisena posició, molt a prop de la guanyadora de la prova

04 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:24h
Aura Coronado, a la sortida de la prova celebrada a Eslovènia
Aura Coronado, a la sortida de la prova celebrada a Eslovènia | May Luengo Esquí Club
El darrer cap de setmana, 29 i 30 de maig, es va disputar a Eslovènia la primera fase de la Copa del Món d’Alpí en Línia, prova amb la qual es torna a posar en marxa les competicions internacionals després de la suspensió del circuit l’última temporada arran de la Covid-19.

La berguedana Aura Coronado, nascuda a Castellar de n’Hug, segueix comptant les seves participacions en victòries, i el dissabte es va penjar la medalla d’or en la categoria U16. Va participar en la prova com a membre de la selecció espanyola.

L’endemà se celebrava la primera fase de la Copa del Món només en categoria absoluta. La castellanesa va assolir la sisena posició, molt a prop de la guanyadora i campiona del món, l’alemanya Elea Boersig. Només va ser superada per la seva companya de l’equip May Luengo Esquí Club, Anna Borràs i corredores alemanyes i txeques.

Amb aquesta primera prova d’alpí en línia, l’esportista berguedana torna a la competició després de proclamar-se de nou campiona d’Espanya i de Catalunya d’esquí alpí en la darrera temporada d’hivern.

La propera prova de Copa del Món es disputarà a Txèquia, i la primera prova del calendari estatal tindrà lloc a Berga, el cap de setmana del 10 a l’11 de juliol amb el 5è Premi Berguedà.