EMPRESES

La Cambra del Berguedà impulsa la internacionalització de les pimes i micropimes

El suport i l’assessorament s’han materialitzat en el marc del programa «Diagnosi d’internacionalització» que la Cambra desenvolupa de forma totalment gratuïta

Cambra de Comerç del Berguedà | Cambra de Comerç
per Redacció, 3 de juny de 2021 a les 18:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Impulsar la internacionalització de les pimes i micropimes, aquest és l’objectiu pel qual treballa la Cambra del Berguedà i del qual més de 3 empreses ja hi han pres part al llarg del darrer any 2020. En aquest sentit, un dels sectors que més va interessar-se per exportar els seus productes més enllà del mercat nacional és el de l’alimentació tant gourmet com ecològica.

És per això que la Cambra del Berguedà, en el marc del programa Diagnosi d’Internacionalització, fa una crida a totes les empreses de la comarca, amb independència de la seva mida, que tinguin interès en explorar nous camins a traçar de forma conjunta un pla d’internacionalització empresarial adaptat a les seves característiques i necessitats.


A més, davant la necessitat d’emprendre nous camins i d’internacionalitzar-se com a antídot a la crisi sanitària a la qual estem immersos, la Cambra del Berguedà fa un pas més i posarà en marxa cada divendres una sessió de treball virtual per diagnosticar el potencial que tenen les pimes del territori a escala mundial i oferir recomanacions personalitzades i pràctiques sobre internacionalització a les empreses que hi participin.

A través d’aquests tallers gratuïts i participatius, la Cambra Berguedà vol col·laborar en la creació d’un teixit empresarial fort a la comarca que tingui la mirada posada en la internacionalització dels seus productes, i que tingui eines per recuperar-se de la crisi econòmica derivada de la Covid-19.


Les sessions tindran una durada de dues hores i sempre es treballarà per grups reduïts d'empreses. A cada taller, un consultor homologat i especialista en internacionalització empresarial realitzarà la diagnosi de les empreses participants i oferirà reflexions sobre el potencial que tenen els seus productes per obrir-se a nous mercats.

Els tallers tenen places limitades i tots els participants rebran, una vegada inscrits, un enllaç per a registrar-se a la plataforma de treball de manera individual.
 

 

Participació