Felip Puig visita Pobla de Lillet i Bagà

El conseller revisa el projecte de pont des del barri de les Coromines, i afirma que farà tot el possible per tirar endavant Coll de Pal

Redacció
16 de maig del 2015
Actualitzat a les 9:57h
El conseller Felip Puig parlant amb una veïna i amb el candidat de CiU a Bagà, Pep Llamas
El conseller Felip Puig parlant amb una veïna i amb el candidat de CiU a Bagà, Pep Llamas | CiU

El conseller Felip Puig i el candidat de CiU a Bagà, Pep Llamas, a Bagà Foto: CiU

El conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, va visitar aquest dijous dos municipis de l'Alt Berguedà, abans de continuar el seu recorregut cap a Osona. Concretament, va passar per la Pobla de Lillet i per Bagà per donar suport a les candidatures de Vicenç Linares i Pep Llamas, els respectius candidats de Convergència i Unió (CiU) als municipis. 

Puig va arribar cap a quarts de dotze a la Pobla de Lillet on, conjuntament amb l'alcalde, van pujar a peu fins al barri de les Coromines. En aquest punt, van fer una visita al nou aparcament que s'està realitzant i van intercanviar punts de vista amb els veïns entorn del nou pont d'accés que unirà aquest barri amb els camps de al costat de la gasolinera, i que exercirà de circumval·lació. Acte seguit, el conseller i Linares van tornar a baixar a la vila, des d'on van visitar diversos comerços i van comentar els projectes realitzats al poble durant els darrers quatre anys. 

Poc després, a Bagà, Llamas li va explicar algunes de les propostes per “il·lusionar la ciutat”, entre les quals una important tasca per generar ocupació, que el conseller va veure amb bons ulls. Entre aquestes, Puig es va comprometre a fer tot el possible per desencallar Coll de Pal. Durant la visita, el conseller va recórrer alguns dels carrers més emblemàtics de la vila, coneixent els seus comerços i establiments hotelers, i va afirmar que, en breu, la reactivació de l'economia tornarà a ser un fet palpable a Catalunya i al Berguedà. 
 

El conseller Felip Puig i l'alcalde de la Pobla, Vicenç Linares, comentant el projecte del nou pont Foto: CiU