1 de 10
CULTURA

El Concurs de Fotografia del Berguedà «Memorial Joan Ribera i Fornells» arriba a la quinzena edició

Les fotografies es poden presentar fins al 15 d’agost de 2021, únicament per correu electrònic

Una de les fotografies premiades en una edició anterior | Jaume Cusidó
per Redacció, 1 de juny de 2021 a les 11:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Concurs de Fotografia del Berguedà “Memorial Joan Ribera i Fornells” arriba a la seva quinzena edició. El Consell Comarcal del Berguedà ja ha convocat l’edició  2021 d’un certamen nascut per divulgar la geografia humana i paisatgística de la comarca i recordar la figura d’aquest reconegut fotògraf guardiolenc.

Les fotografies es poden presentar fins al 15 d’agost de 2021, únicament per correu electrònic. S’han d’enviar a la següent adreça: concursfoto.arxiubergueda@gmail.com. Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies per categoria.


El certamen preveu tres categories. El Berguedà, en qualsevol dels seus aspectes, considerant especialment les imatges que puguin transmetre alguns dels seus trets característics, vinculats als seus paisatges naturals, urbans o industrials. El Patrimoni romànic de la comarca. La tercera categoria premiarà la millor fotografia realitzada dins del terme municipal de Guardiola de Berguedà, poble nadiu de Joan Ribera.

A cada categoria hi haurà un primer premi de 240 euros i un segon premi de 120 euros. En total el certamen reparteix 1.080 euros en premis. L’import dels premis Berguedà i Patrimoni romànic del Berguedà els aporta el Consell Comarcal del Berguedà. El premi Guardiola de Berguedà és finançat per l’ajuntament guardiolenc. A més, els primers premis gaudiran d’un trofeu aportat per la família Ribera.


El veredicte del jurat es farà públic en l’acte de lliurament de premis l’octubre de 2021 al monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà. Les obre premiades s’exposaran a la seu de l’Arxiu Comarcal del Berguedà al pavelló de Suècia de Berga i als pobles que ho demanin.

El concurs és coordinat per l’Arxiu Comarcal del Berguedà i té el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia i la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis.

Fes clic aquí per consultar les bases del concurs.
 

 

Participació